• Hrvatski
  • Hrvatski
  • Deutsch
  • English

Kontakt forma:

Click Here to Pick up the date

Click Here to Pick up the date

Dodatne informacije:

Villa Antares

Put Vruje 84

21317 Pisak; Croatia

Vedrana Nazlić

tel | fax | skype: 00385(0)21462892

mob: 00385(0)98542461

villa.antares.pisak@gmail.com
inazlic@inet.hr

 

Villa Antares Facebook

Villa Antares Pisak

Taxi Split

Villa Antares - smještaj apartmani Pisak

Antares Vila Vam pruža privatni smještaj u Pisku, OmišVilla Antares - Apartments Pisak, accommodation Omis, Croatia. Možete birati između četiri različita apartmana ukupnog kapaciteta 17 osoba. Uz prihvatljive cijene u apartmanima se nalaze: bračni krevet, kupaonica s wc-om, kuhinja, TV, klimatizacija. Svaki apartman ima i terasu sa garniturom za sjedenje.

Prizemlje Vile Antares je renoviran 2008 godine. Rezultat je moderna villa koja odiše klasničnim mediteranskim stilom. Apartmani su prostrani, prozračni i sunčani idealni za obiteljski odmor.

Vila Antares je udaljena svega 2 metra od mora i ima dominantan položaj u cijelom Pisku.

Smještena na samoj šljunčanoj plaži, okružena kristalno čistim morem, idealna je za miran obiteljski odmor. More je izuzetne kvalitete i bistroće zahvaljujući blizini prirodnih izvora. Sa planine Nacionalnog parka Biokova, izvire rijeka ponornica u poznatom zaljevu Vrljua, tek 500m udaljenom od vile Antares.

Naši gosti se mogu opustiti uz grill u sjeni borova koji okružuju vilu. Na čistom morskom zraku, uživajući u pogledu na planinu "Biokovo" idealan je odmor i bez čari ljeta i opuštanju u moru.

Svaka etaža vile je zaseban apartman. Za detaljan prikazan apartmana, raspored soba, kuponica ili namještaja pogledajte i tlocrtni prikaz apartmana.

Ako namjeravate doputovati avionom, organizirat ćemo za Vas prijevoz iz Zračne luke "Split" do naše vile Antares Pisak.

Ispred Vile Antares nalazi se osiguran vez ako imate vlastiti čamac.

U ponudi Vile Antares se nalazi i motorni brod SESSA MARINE Key Largo 22 kojim ćemo Vas rado odvesti na teško dosupne plaže u Vrulji ili na jednodnevne izlete na otoke Brač i Hvar.
Izajmljivanje broda nije uključeno u cijenu apartmana i naplaćuje se odovojeno.

Find Pisak Villas on FlipKey

Pronađite Villa Antares na: