• Hrvatski
  • Hrvatski
  • Deutsch
  • English

Kontakt forma:

Click Here to Pick up the date

Click Here to Pick up the date

Dodatne informacije:

Villa Antares

Put Vruje 84

21317 Pisak; Croatia

Vedrana Nazlić

tel | fax | skype: 00385(0)21462892

mob: 00385(0)98542461

villa.antares.pisak@gmail.com
inazlic@inet.hr

 

Villa Antares Facebook

Villa Antares Pisak

Taxi Split

Pisak at Omis riviera, Croatia.

Pisak je malo turističko naselje smješteno na spoju čuvene Makarske i Omiške rivijere.

Odabirom Piska za Vaš odmor možemo garantirati potpuni odmor i mir van velikih gužvi u masovnim turističkim centrima.

Njihova blizina Brela (5km), Makarska (15km), Omiš (10km) omogućava da za svega nekoliko minuta vožnje uživate u ljetnom "šušuru", noćnom životu, disko klubovima, zabavama na plaži...

Uvala Vrulje sa izvorima pitke vode i mnoštvom prirodnih plaža osigurava visoku kvalitetu i bistroću mora. Pisak je prvo mjesto do Vrulje (udaljeno 500 metara) a dolazak do intimnih plaža moguć je samo morskim putem.

Plaže su većinom šljunčane i idealne za djecu.

Želja nam je Vilu Antares predstaviti kao idealno mjesto za miran obiteljski odmor. Ako ipak želite aktivan odmor na raspolaganju su Vam: pješanje/planinarenje u NP Biokovo (20km), slobodno penjanje, ili rafting na rijeci Cetini (10 km) , ronjenje sa školom ronjenja u Pisku ili centri za ronjenje u Brelima ili Omišu.

Za uživanje u konjima, paraglajdingu preoručamo Sinjsku regiju (samo 80 km autocestom) i naravno neizbježni duhovni centar Međugorje koje se nalazi 100 km od Piska.

35 km od Piska je najveći grad dalmacije - Split. Grad 1700-godina tradicije, arheološki, povijesni i kulturni spomenici su samo mali dio što sve Split nudi.

 

 

 


Organiziramo jednodnevne izlete na otok Brač ( Bol - vjerovatno najpoznatija plaža na Jadranu - Zlatni rat) Villa Antares - Bol Brac

Otok Hvar je uvijek popularno odredište kako ljeti tako i zimi zbog velikog broja sunčanih sati tijekom cijele godine privlači turiste iz Hrvatske i cijelog svijeta.

 

Naš brod SESSA MARINE Key Largo 22 može se iznajmiti (mi osiguravamo skippera) za obližnje plažeVilla Antares - Key Largo 22.
To je komforan gliser dužine 6,54 metara i 2,33 metra širok, kapaciteta za 8 osoba.

S brodom se možete uputiti u razgledavanje rivijere, odlzak na kupanje na netaknute plaže Vrulje ili posjetiti nekih od obližnjih otoka Brač i Hvar.

 Klim u Pisku je tipično mediteranska sa blagim zimama i vručim ljetima. Turistička sezona počinje početkom svibnja i završava sredinom listopada.

Vrijeme danas:

 

Pronađite Villa Antares na: